Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Per a unes Festes Majors lliures de sexisme N + O=NO

21/07/2017

L'objectiu és sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de festa (mirades, bromes, actituds invasives, abusos, etc.) i alertar de la necessitar de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

L’Ajuntament de les Franqueses, des del seu Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, torna a impulsar una campanya per prevenir el sexisme en els espais de lleure i oci nocturn. L’objectiu és vetllar per unes Festes Majors de bona convivència i amb relacions respectuoses i igualitàries.

Sota el lema “N + O=NO” es vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de festa (mirades, bromes, actituds invasives, abusos, etc.) i alertar de la necessitar de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

A totes les Festes Majors de les Franqueses del Vallès trobareu material a les barres amb consells i recomanacions per eradicar el sexisme. A més, a les festes de Corró d’Amunt, Llerona i Corró d’Avall es repartiran unes polseres amb informació de la campanya. A la Festa Major de Corró d’Avall també s’hi instal·larà un punt on podreu trobar informació sobre el consum de drogues, sexualitat (es repartiran preservatius) i alimentació.

 

Arxivat a: Ajuntament, Infància i Joventut, Polítiques Socials
Cartell de la campanya "N + O=NO"
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 14:31h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)