Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Finalitzen els tallers de memòria i d’informàtica

29/06/2017

Les inscripcions per al proper curs 2017-2018 es podran realitzar del 12 al 22 de setembre.

Aquest mes de juny han finalitzat els 5 tallers de memòria i els 4 tallers d’informàtica destinats a les persones majors de 65 anys de les Franqueses, organitzats per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament.

Els tallers realitzats d’octubre a juny en diversos centres del municipi, han reunit a 170 alumnes, 95 als tallers de memòria i 75 als d’informàtica.

Cal destacar que aquests tallers compleixen el seu objectiu, millorar la qualitat de vida de la gent gran: per una banda, ajudant a mantenir i millorar la memòria tot treballant estratègies per millorar la retenció i la capacitat d’evolució. Contribuint a reduir l’ansietat que genera la consciència personal de pèrdua de memòria que apareix a mesura que anem envellint, afavorint així l’autonomia personal, i millorant el nivell d’autoestima. I per l’altra, donant a conèixer des dels components bàsics d’un ordinador, la seva utilització, conèixer i ser conscient dels riscos i dels avantatges que la navegació per Internet comporta, en definitiva, donant a conèixer les noves tecnologies i les noves aplicacions per alfabetitzar-se digitalment.

Les inscripcions per al proper curs 2017-2018 es podran realitzar del 12 al 22 de setembre a:

-       Casal Llar d’Avis de Bellavista

-       Centre Social de Llerona

-       Casal de Gent Gran de les Franqueses

-       Centre Cultural de Marata

Per a inscriure’s als tallers realitzats a l’Aula del Consell del Poble de Corró d’Amunt us haureu d’adreçar a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de les Franqueses, al telèfon 938 616 360. 

La cloenda dels curs i lliurament de diplomes es va realitzar el divendres 30 de juny, coincidint amb el Concert d’Havaneres, inclòs en el Programa de Dinamització Cultural per a la Gent Gran. 

Arxivat a: Gent Gran
Taller de memòria a Llerona
Taller d'informàtica a Bellavista
Taller d'informàtica a Llerona
Taller d'informàtica a Bellavista
Taller de memòria a Bellavista
Taller de memòria a Corró d'Amunt
Taller de memòria a Marata
Taller de memòria a Bellavista
Taller de memòria al Casal de Gent Gran de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)