Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses projecta una nova residència i centre de dia per a gent gran

08/06/2017

L’Ajuntament està a l’espera que la Generalitat concreti el percentatge de places concertades amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

La població més gran de les Franqueses també ha augmentat en els últims anys i, actualment, el municipi només disposa d’una residència concertada –la Residència Les Franqueses- i un centre de dia, ubicats al nucli de Corró d’Avall. És per això que un dels projectes cabdals de l’Ajuntament és la construcció d’una nova residència i centre de dia per a la gent gran que permeti oferir més places d’aquests serveis.

Està previst que la futura residència, també integrarà una part destinada a Centre de Dia finançat parcialment pel Pla de Barris, es construeixi en un sòl qualificat d’equipament públic, a la parcel·la situada al carrer del Terme, 15 (a Bellavista). El sòl és totalment edificable i, segons la darrera modificació puntual al Pla General, consta d’uns 5.366,27 m2 edificables. L’Ajuntament està a l’espera que la Generalitat concreti el percentatge de places concertades amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Quan es pugui determinar el nombre de places totals a oferir, es preveu treure a licitació la construcció i gestió d’aquest servei.

 

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)