Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença un procés participatiu per dissenyar la plaça de l’Esbarjo de Bellavista

07/06/2017

L’obra es durà a terme durant el 2018 i preveu transformar un dels punts cèntrics del barri

Un dels objectius de la segona fase del Pla d’Intervenció Integral és la intervenció a les places en pitjor estat de la zona. La plaça de l’Esbarjo és un dels espais més cèntrics i neuràlgics i necessita una renovació integral. Per fer-ho possible, l’Ajuntament ha engegat un procés participatiu per detectar i atendre les necessitats dels veïns i veïnes.

El procés consta de diferents fases: una primera inicial de consens i informació sobre el procés. La segona fase consisteix en la realització d’una diagnosi de l’estat actual de la plaça en la qual es demanarà la participació dels veïns i veïnes de Bellavista intentant arribar a diferents col·lectius del barri com són la gent gran, els joves, infants, comerços, etc. Aquesta fase també consta d’una enquesta realitzada a la pròpia plaça. La tercera fase és la de disseny de la nova plaça a partir dels tallers participatius. Posteriorment es procedirà a la selecció de la proposta final a partir d’una votació ciutadana. Finalment es realitzarà el retorn dels resultats  a tots els participants en el procés.

L’Ajuntament, mitjançant l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, considera que els processos de participació són un mecanisme imprescindible per construir espais adients a la zona on s’ubiquen. Ningú millor que els veïns saben les necessitats del territori. El resultat del treball que es faci en els propers mesos serà vinculant i l’Ajuntament es comprometrà a respectar el resultat obtingut amb les opinions dels ciutadans participants, que estaran acompanyats també d’experts com arquitectes que permetran dissenyar una plaça adient per l’espai.

Arxivat a: Participació, Pla de Barris
La plaça de l'Esbarjo està situada al centre de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)