Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit en la primera Jornada de Salut i Alimentació que acull el municipi

02/06/2017

Un fòrum de debat per a millorar els nostres hàbits alimentaris que ha reunit al voltant d’un centenar de persones a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris.

A les 9 h d’aquest matí ha tingut lloc una de les activitats de la Jornada de Salut i Alimentació, la Trobada Científica, un fòrum de debat amb dues taules rodones liderades per especialistes de salut i alimentació que ha reunit al voltant d’un centenar de persones.

El microbioma intestinal, els compostos tòxics en els aliments, els additius alimentaris i el Pla Integral per a la promoció de la salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable (PAAS), han estat els temes debatuts durant la trobada.

Paral·lelament, en un altre dels llocs emblemàtics del municipi, la plaça de l’Espolsada, s’ha celebrat un concurs infantil de cuina per a infants de 1r i 2n de primària de les escoles municipals. Catorze equips de “petits xefs” acompanyats per un adult, han realitzat un esmorzar saludable que aporta tots els nutrients essencials i l’energia que necessitem en el nostre dia a dia. Al finalitzar el concurs, s’ha fet entrega d’un xec regal bescanviable per llibres per valor de 100 euros als guanyadors a l’esmorzar més equilibrat, a l’esmorzar més creatiu i a l’esmorzar més bo.

En total, uns 350 alumnes de 6 i 7 anys, han participat en una gimcana saludable plena d’activitats infantils i formatives al voltant del concepte “alimentació saludable”.

Aquesta tarda, a partir de les 17 h, es realitzaran les xerrades d’alimentació i nutrició on es parlarà d’“alimentació saludable per a tota la família” i dels “mites i realitats de les dietes miraculoses”, al casal Cultural de Corró d’Avall.

Les Franqueses és un municipi conscienciat amb la necessitat d’adquirir bons hàbits saludables i d’ajudar a despertar consciències perquè la decisió de què mengem és important, per això des de l’Ajuntament us animem a assistir-hi.

Per a verue les fotografies de la Jornada feu clic aquí.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Concurs d'Alimentació "Petits xefs" a la plaça de l'Espolsada
Concurs d'Alimentació "Petits xefs" a la plaça de l'Espolsada
Concurs d'Alimentació "Petits xefs" a la plaça de l'Espolsada
Concurs d'Alimentació "Petits xefs" a la plaça de l'Espolsada
L'alcalde, Francesc Colomé, en l'acte de presentació de la Trobada Científica
La Dra. Núria Mach en la presentació de la ponència "Microbioma intestinal. Present i futur"
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)