Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una dotzena de voluntaris de les Franqueses netegen el riu Congost

17/05/2017

En la jornada de dissabte, inclosa dins del projecte a nivell europeu "Let's Clean Up Europe", els participants han recollit tres sacs amb plàstics, llaunes, paper i cartró.

Plàstics, llaunes, paper i cartró. Aquests són els materials que els voluntaris de la jornada "Let's Clean Up Europe" han trobat aquest dissabte al riu Congost al seu pas per les Franqueses del Vallès. L'Ajuntament s'ha adherit amb la col·laboració de l'Associació Hàbitats a la quarta edició de la campanya que promou l'Agència de Residus de Catalunya i que té com a objectiu aplegar iniciatives locals per recollir les deixalles acumulades als rius, així com promoure el respecte per l'entorn. 

A les Franqueses, l'àrea d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat ha mobilitzat una dotzena de voluntaris que s'han reunit al Camí de Can Pep per recollir les deixalles del riu Congost i mantenir l'entorn lliure de residus. En total, han recollit tres sacs que han triat per tipoligia. La major part del residus trobats a la llera del riu són plàstics i llaunes. Com molt bé diu la campanya "el millor residu és el que no es produeix"

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Let's Clean Up Europe
Let's Clean Up Europe
Let's Clean Up Europe
Let's Clean Up Europe
Let's Clean Up Europe
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)