Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Sorbos guanya el premi Innovem com a millor empresa jove

05/05/2017

L'empresa, que està instal·lada al Viver d'Empreses de les Franqueses, es dedica a la fabricació de canyetes comestibles

Sorbos és una empresa que es comença a gestar el 2014. Un dels socis, Víctor Manuel Sánchez, és cocteler i va pensar que les clàssiques canyetes de plàstic treien tot l'encant a un cóctel ben fet. A partir d'aquest plantejament es va posar en contacte amb Enric Juviña i van començar a treballar en la creació d'una empresa de producció de canyetes comestibles. Finalment, l'abril de 2016 s'instal·len al Viver d'Empreses de les Franqueses i el mes de setembre comencen a vendre el seu producte. Ara, han guanyat el premi Innovem com a millor empresa jove, que atorguen els Joves Empresaris de Balears a Menorca. 

Es tracta de la primera canyeta comestible del món. El producte ha tingut tanta acceptació al mercat que, segons asseguren des de Sorbos, estan duplicant la venda cada mes. Amb aquest nou produce, Sorbos té la intenció que tot el que envolta el còctel sigui una obra d'art, però, a més, ser més sostenibles. I és que les canyetes de plàstic són residus que desapareixen amb aquesta nova modalitat.

La fòrmula d'aquest producte és secreta, però des de Sorbos ens han assegurat que estan investigant constantment per oferir el millor als clients. Per ara, tenen una oferta de canyetes de llimona, maduixa, llima, canella, poma verda, jingebre i sense gust. A més, els clients la poden personalitzar-la com vulguin. 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Sorbos
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)