Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Participació ciutadana en la creació de l’ordenança sobre la verificació d’habitatges buits al municipi

21/04/2017

Des d’avui i fins al 12 de maig, els franquesins i franquesines podran donar la seva opinió i realitzar suggeriments per a la posterior redacció de l’ordenança.

L’Ajuntament, en compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, ha obert un procés de participació ciutadana que permet recollir les aportacions dels veïns del municipi en l’elaboració de l’ordenança municipal reguladora del procediment sobre verificació d’habitatges buits de les Franqueses.

Tots els ciutadans, organitzacions i associacions que degudament identificats vulguin aportar les seves opinions i suggeriments, ho poden fer des del 21 d’abril i fins al 12 de maig a través dels següents canals de participació:

-       Bústia d’incidències, queixes i suggeriments

-       Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  

-       Registre General de l’Ajuntament de les Franqueses

A causa de les dificultats econòmiques dels darrers anys, moltes famílies no poden cobrir les seves necessitats més bàsiques ni fer front a les quotes hipotecàries o del lloguer de la seva llar.

La voluntat del consistori és incidir de manera directa en la funció social de l’habitatge en les situacions en què no s’acompleix. Per aquest motiu, l’Ajuntament crearà una ordenança que permeti detectar l’existència d’habitatge buit i aconseguir la seva mobilització al mercat, preferentment de lloguer, i amb proporcionalitat a les economies familiars disponibles per part de la propietat o titular d’un dret real d’atribució del dret d’ús sobre l’immoble. 

Arxivat a: Ajuntament, Habitatge
Habitatges del municipi de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)