Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses s’adhereix a la campanya LET’S CLEAN UP EUROPE

10/04/2017

L’Ajuntament organitza per al dissabte 13 de maig una jornada de neteja de les deixalles del riu Congost.

En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa. Amb l’objectiu de contribuir a la neteja del nostre entorn, l’Ajuntament s’ha adherit amb la col·laboració de l’Associació Hàbitats a la quarta edició de la campanya que promou l’Agència de Residus de Catalunya. 

El proper 13 de maig de 10 a 12 h, els franquesins i les franquesines es reuniran al Camí de Can Pep per a recollir les deixalles del riu Congost i mantenir l’entorn lliure de residus. Si voleu més informació podeu enviar un e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  

Altres accions al Congost 

El passat 11 de març, voluntaris de l’ADF Montseny – Congost amb el suport del consistori van realitzar tasques d’esporga i tala a la zona verda del polígon del Congost i a la pineda de Can Ribas per tal d’afavorir-ne el creixement i la formació d’un arbre amb una copa ben estructurada. 

Aquesta és la segona vegada que diversos voluntaris realitzen tasques d’aquest tipus en busca de la millora del nostre entorn. 

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
POSTER LET'S CLEAN UP EUROPE
ADF Montseny - Congost 11 de març
ADF Montseny - Congost 11 de març
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)