Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Maynou SL rep un premi Innovation Awards iElektro

27/03/2017

L’empresa d’instal·lacions i serveis de les Franqueses és reconeguda com una de les millors instal·ladores de l’any de l’Estat.

El 23 de març ens van entregar a Madrid el segon premi en la categoria de millor empresa instal·ladora de l'any a Maynou SL. El premi és un reconeixement a la llarga trajectòria com a empresa familiar amb 40 anys d'història -a les Franqueses- i, en especial, per les instal·lacions integrals del nou Teatre Auditori de Llinars (electricitat, climatització, aigua, seguretat, contraincendis i control intel·ligent de l'edifici), on es va tenir màxima cura de l'eficiència energètica i la usabilitat del sistema de control de les diverses instal·lacions.

És la primera vegada que es concedeixen els premis Innovation Awards iElektro d'àmbit estatal de la mà del Grupo Electro Stocks, una cadena de distribució de material elèctric, automatització i fonatenria per a professionals que és referència al món en distribució majorista. Unes 3.700 persones han passat per l’Electro Fòrum 2017 que el grup ha organitzat a Madrid i en el qual s’ha celebrat la gala d’entrega de premis.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Un representant de Maynou SL rebent el 2n premi en Millor Empresa Instal·ladora de l'any
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2023 a les 11:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)