Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Exhibició de bous i lluïts carruatges a la Passada dels Tres Tombs

06/03/2017

Aquest diumenge s’ha celebrat la Festa de Sant Antoni Abat. Aquesta Passada dels Tres Tombs ha estat encara més lluïda que els últims anys gràcies al bon temps i a una gran participació i expectació per part del poble. En total hi van participar aproximadament 30 entitats, hípiques o persones diferents, ja fos amb cavalls, carros o tractors.

Enguany els carruatges lluien molts colors i ornaments. Cal destacar la participació de bous, ja que no acostumen a desplaçar-se, i la presència del Club Hípic Llerona, la capitana i les abanderades. A més a més, aquest any també van formar part de la passada alguns tractors de Corró d’Avall i Llerona com a símbol de la modernitat en els camps. La passada va transcórrer en l’horari previst i va culminar a la plaça de l’Ajuntament, on es va obsequiar els participants amb un detall i un refrigeri –es van repartir uns 500 borregos.

Acabada la benedicció, el rector de la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de Corró d’Avall es va afegir a la rua acompanyant el sant. Tant la Parròquia del poble com l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall han col·laborat en la Festa, organitzada per l’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de les Franqueses. En l'acte no hi va faltar la presència de la regidora d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Rosa M. Pruna (CiU), l'alcalde Francesc Colomé (CiU) i altres regidors com J. A. Corchado (PSC), Ferran Jiménez (CiU) i Jordi Ganduxé (CiU).

Podeu veure totes les fotografies de la Passada dels Tres Tombs 2017 en aquest enllaç o tot seguit:

 

Festa de Sant Antoni Abat - Passada dels Tres Tombs

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Cavalls i carruatges al seu pas per l'Ajuntament, l'arribada de la passada.
Els bous participant en la passada.
Mossèn Sergi González beneint animals
Mostra dels carruatges participants aquest 2017.
Els tractors arribant a l'Ajuntament rebuts per l'alcalde
Algunes autoritats amb el sant dins l'església de Santa Eulàlia.
Membres de La Cívica col·laborant amb l'esmorzar de traginers
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)