Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Commemoració del Dia de la Dona

06/03/2017

La tertúlia "La dona com a motor de canvi", a les 19 h, a Can Font-Centre d'Art i Noves Tecnologies serà l'acte principal d'aquest dimecres, que es complementarà amb altres activitats esportives.

L’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès se suma a la commemoració del Dia de la Dona amb una tertúlia-cafè sota el títol “La dona com a motor de canvi”. Hi participaran Neus Estrada, psicòloga especialitzada en l’acompanyament de la dona; Núria Torres, llevadora i voluntària als camps de refugiats; i Bombo Ndir, agent d’acollida, tècnica de gènere i mediadora intercultural.

Les tertulianes parlaran sobre la importancia del paper de la dona en la transformació de la societat. Quin és el veritable alliberament de la dona? Com reacciona en situacions de crisi? Quin paper juga actualment en el rol familiar, laboral,…Aquestes són algunes de les preguntes que tractaran durant la tertúlia-cafè.

L’acte es farà el proper dimecres, dia 8 de març, a les 19 h, a Can Font–Centre d’Art i Noves Tecnologies.

Aquest, però, no serà l'únic acte que hi ha programat el 8 de març. Des del Patronat Municipal d'Esports s'ofereixen diverses activitats, que es faran al Complex Esportiu Municipal. A les 11.15 h classe de ioga, a les 12.30 h marxa nòrdica i a les 17 h ball al carrer. Totes aquestes activitats són obertes per a tothom, tot i que les places són limitades. 

Arxivat a: Polítiques Socials
Tertúlia

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)