Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Maná i l’Ajuntament col·laboren per ajudar a les persones amb pocs recursos econòmics

21/02/2017

L’Associació Sociocultural Maná i l’Ajuntament de les Franqueses han signat un conveni de col·laboració per tal de donar suport a les persones usuàries de Serveis Socials del municipi, mitjançant el repartiment d’aliments, productes no alimentaris bàsics de primera necessitat, productes de puericultura i joguines per Reis.

El passat dimecres, 15 de febrer, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la presidenta de l’Associació Sociocultural Maná, Nancy Graciela López, van signar un conveni que pretén ajudar a les persones en situació de risc d’exclusió social a resoldre les seves necessitats immediates. 

Gràcies al voluntariat dels membres de l’associació que dediquen una part del seu temps a realitzar accions al servei dels altres, els veïns i veïnes de les Franqueses, poden optar a aquestes ajudes. Per tal d’optar a aquests recursos, és necessari ser usuari o usuària de Serveis Socials del municipi.

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
L'Ajuntament i Maná treballen plegats per ajudar a les persones amb pocs recursos econòmics
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)