Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jornada de voluntariat per recuperar la font de Santa Digna

21/02/2017

L’Associació Hàbitats continua amb les jornades de voluntariat el 4 de març.

El proper dissabte 4 de març l’Associació Hàbitats proposa una jornada de voluntariat per recuperar la font de Santa Digna. De 10 a 13 h, totes aquelles persones voluntàries que hi vulguin participar han d’anar al camí de Can Pep s/n (davant de l’aguait d’ocells sobre el riu Congost), a Llerona.

La font de Santa Digna és un espai de trobada i contacte amb la natura. La feina que s’hi preveu fer és palntar-hi estaques d’espècies autòctones, penjar-hi caixes niu, recollir les deixalles que es trobin i adequar l’espai per poder gaudir-lo.

La participació és gratuïta però cal inscripció prèvia. Es pot fer trucant al 934 213 216 o escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) . Es recomana portar calçat de muntanya i roba còmoda. L’activitat es duu a terme amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
El grup de voluntaris seguint les indicacions de l'Associació Hàbitats
Cartell Recuperem la font de Santa Digna, Hàbitats
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)