Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Diumenge 5 de març, Festa de Sant Antoni Abat

21/02/2017

La tradicional Passada dels Tres Tombs travessarà Corró d’Avall a partir de les 12 h.

La Festa de Sant Antoni Abat, la tradicional Passada dels Tres Tombs de les Franqueses del Vallès, se celebrarà el proper diumenge 5 de març. Es tracta d’una festa organtizada des de l’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de Corró d’Avall i de La Cívica.

De 9 a 11 del matí hi haurà esmorzar de traginers i concentració de carruatges i cavalls i tractors al passeig del Tagamanent. A les 11 h, es farà l’ofici religiós a l’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall i, un quart d’hora més tard, es formarà la rua. La benedicció d’animals i inici de la passada serà a les 12 h a la plaça de l’església. El recorregut de la passada serà el següent: c. Sant Ponç, c. de la Serra, plaça de l’Escorxador, ctra. de Ribes i final a la pl. de l’Ajuntament. Un cop allà, que es calcula que seran aproximadament les 14 h, s’oferirà degustació de borregos i vi dolç i es procedirà al lliurament d’obsequis als participants.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Cartell Sant Antoni Abat 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)