Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull una nova campanya de donació de sang

30/01/2017

Dimecres 8 de febrer, a la tarda, l'Escola Colors fa una crida a la ciutadania per a què doni sang.

El proper dimecres 8 de febrer a la tarda, de 15.30 a 19.30 h, els franquesins i les franquesines podran participar en una nova campanya de donació de sang. La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits s’instal·larà a l’Escola Colors de Bellavista, amb l’objectiu de fomentar la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i una forma de participació cívica en la societat. 

El alumnes de 4t de primària del centre educatiu han organitzat, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya i el suport de l’àrea de Sanitat i Salut Pública i l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, la 5a Campanya de Donació de Sang destinada a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi i especialment a les seves famílies i membres de la comunitat educativa. Aquesta iniciativa es duu a terme des de 2013 i s’engloba dins del Projecte d’Aprenentatge i Servei (Metodologia Educativa ApS).

La necessitat de sang és constant, i per tant, també ho han de ser les donacions. Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d’intervencions quirúrgiques i molts dels tractament mèdics requereixen transfusions. 

Actualment el Banc de Sang i Teixits aconsegueix donar cobertura al 98% del total de la població catalana.

Arxivat a: Educació, Sanitat i Salut Pública
L'Escola Colors, amb la donació de sang
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)