Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Uns 330 infants es beneficien de la campanya de recollida de joguines

28/12/2016

El 22 de desembre passat, l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament de les Franqueses,  juntament amb el suport de l’entitat Sociocultural Maná, va fer l’entrega de les joguines a les famílies amb infants i adolescents de 0 a 16 anys que es troben en seguiment de Serveis Socials del municipi. Així doncs, s’ha fet regal de reis a un total de 330 menors.

Aquest esplèndid lot de joguines està configurat per joguines comprades per l’Ajuntament i joguines que ha lliurat la ciutadania. Aquesta resposta generosa per part dels franquesins i franquesines demostra la seva solidaritat i predisposició per garantir els drets de la infància.

En total s’ha recollit un lot de joguines noves i semi noves amb molt bon estat gràcies a la col·laboració econòmica de l’Obra Social “La Caixa” i la participació de Maná, el Consell del Poble de Corró d’Amunt, el Rotary Club Granollers, el Centre Viu sa i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Les Franqueses del Vallès.

Tot i així, la convocatòria per donar joguines segueix oberta. Se’n poden dur a l’Ajuntament i a Bellavista Activa fins el 5 de gener de 2017.

Arxivat a: Polítiques Socials
El regidor de Polítiques Socials i representants de Maná.
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)