Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Fi del curs d’auxiliar de cuina i serveis de restauració de l’àrea de Dinamització Econòmica

05/12/2016

Avui dilluns 5 de desembre finalitza el curs d’auxiliar de cuina i serveis de restauració impulsat per l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de les Franqueses, conjuntament amb Pla de Barris. Un total de 12 alumnes han dedicat 156 hores a aprendre a cuinar i a servir comensals per tal d’ampliar la seva formació i augmentar les seves possibilitats d’inserció laboral.

L’àrea de Dinamització Econòmica posa a disposició dels franquesins i franquesines una àmplia oferta formativa adaptada a les necessitats reals del mercat i destinada a persones en situació d’atur. Des d’aquesta àrea també es programen cursos de reciclatge amb l’objectiu que aquells treballadors i treballadores en actriu que ho desitgin puguin actualitzar els seus coneixements.

El passat divendres, el regidor de Dinamització Econòmica, Javier Álvarez (PP), el regidor de Pla de Barris, J.A. Marín (PSC) i el regidor de Relacions Institucionals, Ferran Jiménez (CiU), van lliurar els diplomes als estudiants d’aquesta edició del curs.

Gràcies a la realització del curs, dos dels dotze alumnes ja han trobat feina abans de finalitzar-lo. La resta d’alumnes han obtingut formació en un dels àmbits del mercat en creixement actualment, amb l’objectiu d’incorporar-se el més aviat possible al mercat laboral.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Curs d'auxiliar de cuina i serveis de restauració 2016
Curs d'auxiliar de cuina i serveis de restauració desembre 2016
Alumnes del curs de cuina, el regidor de dinamització econòmica, Javier Álvarez, el regidor de Pla de Barris, J.A. Marín i el regidor de Relacions Institucionals, Ferran Jiménez
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)