Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla de mobilitat del Vallès Oriental i Occidental a la sessió extraordinària del Consell de la Pagesia

02/12/2016

El passat dimarts 29 de novembre, es va celebrar la sessió extraordinària del Consell de la Pagesia a l’equipament municipal de Can Ribas - Centre de Recursos Agraris.

A la sessió hi va assistir el director general d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Xavier Flores, que va informar sobre l’actual situació administrativa del Pla de mobilitat del Vallès i l’impacte del 4t cinturó al nostre municipi. 

Xavier Flores va explicar que la Generalitat de Catalunya ha fet la licitació per a la realització del Pla de mobilitat del Vallès Oriental i Occidental, estudi que inclou la realització d’una auditoria de les infraestructures viàries i ferroviàries actuals que travessen el Vallès, així com l’anàlisi de les necessitats de mobilitat del territori, per tal poder determinar quines són les millors opcions per a cobrir-les. Per a l’elaboració d’aquest estudi es comptarà amb la participació de tots els agents del territori, membres del món associatiu, Consells Comarcals i la societat civil i empresarial en general, amb l’objectiu de recollir totes les sensibilitats. 

Per altra banda, el director general d’Infraestructures va manifestar que aquells terrenys afectats per l’antic traçat del 4t cinturó poden ser desafectats només pel Ministerio de Fomento prèvia petició de l’Ajuntament. El Consell de Pagesia va prendre la decisió de demanar al consistori que es reiteri la sol·licitud per a desafectar els terrenys afectats per l’antic traçat del 4t cinturó.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)