Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Supercívics arriben a les escoles

09/11/2016

Ahir dimarts 8 de novembre, els alumnes des de P3 fins a 2n de Primària de l’Escola Colors van visionar els vídeos dels Supercívics, una família de personatges que ensenyen com actuar per aconseguir espais i punts de trobada agradables per a tothom. Els alumnes van poder exposar les seves experiències personals i reflexionar sobre els continguts treballats.

Durant aquest mes de novembre es treballaran els vídeos a totes les escoles del municipi. Paral·lelament al visionat dels vídeos, els alumnes de 4t de Primària de les 5 escoles del municipi crearan un còmic sobre la convivència a l’àmbit comunitari.

Aquestes activitats s’engloben dins la campanya de civisme 2016, impulsada per Pla de Barris amb la col·laboració de diverses àrees de l’Ajuntament, serveis municipals i agents socials. L’objectiu és treballar la consciència cívica des de ben petits, als espais comunitaris per resoldre tots els conflictes que puguin sorgir abans que arribin a l’espai públic.

Podeu veure els 4 vídeos en el següent enllaç.

Arxivat a: Pla de Barris
Visionat dels vídeos dels Supercívics a l'Escola Colors
Visionat dels vídeos dels Supercívics a l'Escola Colors
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)