Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Clips de vídeo dels Súpercívics per als infants

23/09/2016

Segueix la campanya per a sensibilitzar sobre el respecte en les comunitats de veïns organitzada pel Pla de Barris de Bellavista.

La campanya de civisme que organitza el Pla de Barris continua. Els Súpercívics, el subjecte de la campanya d’enguany que s’han fet conèixer a partir de cartells a les comunitats de veïns, són també els protagonistes d’uns clips de vídeo que es projectaran a les cinc escoles de les Franqueses durant aquest primer trimestre de curs. El propòsit és explicar a alumnes d’Educació Infantil i Primària alguns exemples de comportaments cívics a les comunitats de veïnals. A més a més, els grups de 4t de Primària treballaran en un còmic un cop visionats els vídeos.

El programa de la campanya inclou activitats adreçades a tots els públics: a l’infantil a través de els escoles; als joves a través dels instituts; i a adults i gent gran a través de xerrades i tertúlies organitzades amb les comunitats de veïns.

Arxivat a: Pla de Barris
Una de les imatges dels vídeos.
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)