Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Diada Solidària per Càritas

19/07/2016

La Diada Solidària de les Franqueses va recollir 1.636 euros per Càritas de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís, a Bellavista, el dissabte 16 de juliol. L’entitat ha explicat que destinarà aquesta donació al projecte de reforç escolar per a nens i nenes en risc d’exclusió social.

La Diada Solidària és una festa que cada any organitza Viu Sa –un centre del municipi que ofereix un conjunt de serveis: dietètica, psicologia, etc. – amb la col·laboració de l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament. A cada edició els beneficis s’entreguen a una associació que treballa per als més desafavorits i s’implica en la preparació de l’esdeveniment.

Meritxell Espinasa, propietària de Viu Sa, agraeix a el suport dels botiguers i professionals de les Franqueses perquè sense la seva implicació la festa no hauria estat possible. Els comerços del municipi van omplir la plaça de l’Espolsada de parades d’activitats i van cedir els seus productes per fer una rifa. Les corals Harmonia, de la parròquia de Bellavista, i Camins, de l’AMPA de l’Escola Camins, van amenitzar la jornada. 

Arxivat a: Polítiques Socials
La festa es va fer a la plaça de l'Espolsada
Tómbola de joguines solidària
Taller de maquillatge
Taller de pintura
Taller de polseres
Taller de manualitats
Masterclass de zumba
Preparació de la botifarrada
El 2016 ha estat el tercer any que s'ha celebrat la Diada Solidària
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)