Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla de Barris de Bellavista contracta 12 persones més

28/06/2016

La subvenció concedida pel projecte Treball als Barris ha permès contractar 24 persones aquest 2016.

L’Ajuntament ha contractat 12 persones més de les Franqueses que es trobaven en situació d’atur gràcies a la subvenció atorgada pel projecte Treball als Barris. Aquesta ajuda, provinent del Servei d’Ocupació de Catalunya, va ser concedida a través de l’àrea del Pla de Barris de Bellavista. L’objectiu del projecte Treball als Barris és promoure l'ocupació i la dinamització socioeconómica dels diferents barris del municipi.

La subvenció per al 2016 ascendeix a 188.337,84 euros i ha permès la contractació de 24 nous plans d’ocupació per una durada de sis mesos. Al primer semestre de l’any ja van contactar-se 12 persones. Ahir, 12 persones més van incorporar-se al consistori, deu de les quals treballaran com a auxiliars de manteniment i dues com a tècnics (una a l’àrea de Pla de Barris i l’altra a l’àrea de Dinamització Econòmica).

Com sempre, l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), i el regidor del Pla de Barris, Juan Antonio Marín (PSC), van donar la benvinguda als nous treballadors i treballadores.

A més del Projecte Treball als Barris, l’Ajuntament compta amb els Plans d’Ocupació Locals finançats directament pel mateix consistori i gestionats per l'àrea de Dinamització Econòmica. 27 persones ja han pogut beneficiar-se dels Plans d’Ocupació Locals des del mes de gener i es preveu que es contractin 4 persones més fins a finals d’any.

Arxivat a: Dinamització Econòmica, Pla de Barris
Benvinguda dels plans d'ocupació locals per part de l'alcalde i el regidor
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)