Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Institut Lauro entrega els donatius recollits a dues ONG que vetllen pels refugiats sirians

21/06/2016

L’Ajuntament fa una aportació de 2.000 euros.

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Lauro s’han mobilitzat a favor dels refugiats de la guerra de Síria. Durant setmanes els nois i noies han cercat diferents vies per recollir diners i donar-los a dues ONG que treballen sobre el terreny: El poble ajuda al pobleProactiva Open Arms.

Entre les accions realitzades, l’institut va confeccionar un vídeo que va aconseguir la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses. El consistori va comprometre’s a donar 0’20 euros per cada visualització (fins a un màxim de 1.000 euros). Finalment, l’Ajuntament ha decidit duplicar la xifra i entregar un xec de 2.000 euros.

Aquest matí, en un acte organitzat pel mateix institut, els alumnes de 2n d’ESO han rebut el xec de mans de l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), acompanyat pel regidor d’Educació, José Antonio Aguilera (PSC), i pel regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez (CiU). L’alcalde ha felicitat els nois i noies per la iniciativa i a la comunitat educativa per educar als joves amb valors.  

El director de l’institut, Jordi Orta, ha explicat que el vídeo ha rebut 40.000 visites en quatre setmanes i que s’ha visualitzat a 81 països diferents. Orta ha felicitat als alumnes per organitzar-se per ajudar sense esperar res a canvi.

Les ONG que han rebut els diners actuen a l’illa de Lesbos. Allà ajuden als refugiats de Síria a arribar a les costes gregues després de creuar 10 km pel mar en unes condicions lamentables.

Arxivat a: Educació, Polítiques Socials
El moment de la donació del xec de 2.000 euros per part de l'alcalde
Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Lauro
Dues noies han cantat la cançó 'Quan tot s'enlaira', del grup Txarango
L'acte s'ha tancat amb un pica-pica al pati
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)