Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses celebra el primer fòrum per donar-se a conèixer a l’empresariat local

23/05/2016

El catedràtic d’Economia i diputat Germà Bel va ser el ponent convidat.

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses va organitzar el primer fòrum amb l’objectiu de presentar-se a l’empresariat local. L’acte va tenir lloc el divendres 20 de maig a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris i va comptar amb la participació de l’alcalde, Francesc Colomé, i del regidor de Dinamització Econòmica, Javier Álvarez.

L’entitat, constituïda des del febrer de 2014, aplega empreses dels polígons del municipi: el Pla de Llerona, el Congost i el Ramassar. A data d’avui l’associació representa 42 de les 278 empreses que hi ha ubicades a les zones industrials però més d’un miler de treballadors i treballadores i suma una facturació de més de 217 milions d’euros. L’associació treballa en quatre línies d’actuació entre les quals divideix els seus objectius (podeu veure el document adjunt). En destaquen la voluntat d’esdevenir un lobby i un interlocutor directe amb l’Ajuntament; treballar per a la millora de l’entorn (connexió del sector V amb la ronda o entre els polígons el Pla de Llerona i el Ramssar); generar comunitat, fer xarxa i esdevenir un espai de trobada; i desenvolupar projectes que afavoreixin la competitivitat de les empreses. En aquest sentit, ja es poden veure els resultats de l’estalvi energètic que ha suposat la creació d’una central de compres elèctriques.

En el seu parlament, el president de l’associació, Joan Maynou, va convidar a totes les empreses dels polígons de les Franqueses a unir-se a l’associació. Maynou va destacar la importància d’aglutinar-se per fer un front comú en la defensa dels interessos i la consecució d’objectius comuns.

Finalitzada la presentació de l’associació, el catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona i diputat de Junts pel Sí, Germà Bel, va fer una conferència. A continuació, els assistents van poder gaudir d’un còctel.

La junta de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials pretén repetir aquests fòrums. El propòsit és doble: per una banda,  donar-se a conèixer entre els empresaris del polígon i sumar nous associats i, per a l’altra, crear espais de reunió per compartir experiències i generar noves sinèrgies.

Els polígons del municipi tindran fibra òptica a finals d’any

L’alcalde, Francesc Colomé, va anunciar que la xarxa de fibra òptica estarà instal·lada als polígons de les Franqueses abans que acabi l’any –precisament, aquesta és una antiga reivindicació dels empresaris dels polígons que l’associació ha impulsat. El desplegament ja s’ha iniciat al polígon el Congost. Segons l’alcalde, està previst que a l’estiu continuï pel Pla de Llerona i que culmini a el Ramassar abans que finalitzi el 2016. 

 

Dades de contacte de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses:

Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
Camí antic de Vic, 10
08025 Corró d’Avall, les Franqueses del Vallès
Tel. 934 964 507
Fax 934964532
A/e (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Dinamització Econòmica
El 1r Fòrum Empresarial va celebrar-se a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
L'alcalde, Francesc Colomé, i el regidor, Javier Álvarez, reben Germà Bel
De dreta a esquerra: el regidor Álvarez; l'alcalde; i el president de l'associació, Joan Maynou
La ponència a càrrec del catedràtic d’Economia i diputat, Germà Bel

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)