Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses i PIMEC signen un acord per assegurar el relleu generacional dins l’empresa familiar

30/03/2016

La signatura del conveni es va fer ahir dimarts entre l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el president de PIMEC Vallès Oriental, Vicenç Paituví.

Ahir dimarts, 29 de març, va tenir lloc a l’ajuntament de les Franqueses la signatura d’un conveni per implantar el programa de suport al relleu generacional a les empreses familiars del municipi, impulsat pel consistori i per la delegació vallesana de la patronal de la micro, petita i mitjana empresa PIMEC. Van signar l’acord Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses, i Vicenç Paituví, president de PIMEC Vallès Oriental

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a trobar solucions perquè empreses familiars situades a les Franqueses que vulguin continuar en marxa però no sàpiguen com fer-ho puguin aconseguir-ho, ja sigui amb gent de fora o promocionant algú de la mateixa organització. Així, tècnics de PIMEC farien un diagnòstic de la situació, i mitjançant un servei de consultoria experta i individualitzada donarien el suport necessari per garantir la continuïtat de l’empresa. 

Segons PIMEC, actualment més del 60% de les empreses familiars es troben en situació de risc a causa de la manca de planificació en la successió. El programa vol evitar, per tant, aquesta manca de planificació amb l’objectiu final de garantir la pervivència i el creixement de la societat, així com la continuïtat dels llocs de treball. Segons Paituví, “el perill que moltes de les empreses familiars no tinguin relleu s’accentuarà en els propers 4 o 5 anys, i cal que estiguem preparats per afrontar-ho”. 

Per Colomé, “tots els esforços que esmercem amb l’objectiu de mantenir i de crear ocupació al municipi són positius; de fet, ja fa anys que treballem amb PIMEC en aquest sentit”. 

També van ser presents a l’acte de signatura el regidor de Dinamització Econòmica, Javier Álvarez; el regidor de Relacions Institucionals, Ferran Jiménez; i el delegat territorial de PIMEC Vallès Oriental, Joan Carles Basi.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
D'esquerra a dreta, Ferran Jiménez, Vicenç Paituví, Joan Carles Basi, Javier Álvarez i Francesc Colomé
Un moment de la signatura entre l'alcalde de les Franqueses i el president de l'associació d'empresaris
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)