Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Hàbitats proposa una jornada de millora de la riera de Carbonell

03/03/2016

En el Dia de les Espècies Autòctones, diumenge 13 de març, l’Associació Hàbitats proposa celebrar-lo amb una jornada de manteniment en un dels espais fluvials de les Franqueses.

L’Associació Hàbitats ha organitzat una jornada de voluntariat per millorar la riera de Carbonell. La jornada serà diumenge 13 de març de 2016, dia de les espècies autòctones.

Hàbitats anima a gent de totes les edats a paricipar a la jornada, que és gratuïta. La intenció de la jornada és extreure vegetació exòtica, favorir les espècies autòctones i retirar les deixalles trobades al pas de la riera. Durant l’any passat, l’Associació Hàbitats va da dur a terme la restauració ecològica d’aquest tram, i ara fa una crida per reballar en el seu manteniment a través d’aquesta jornada.

Els participants haurian de ser a les 10 del matí al carrer de Rafael Casanova s/n, a l’esplanada entre la plaça Francesc Macià i la riera Carbonell. Es recomana dur roba còmode, calçat de muntanya, esmorzar i aigua. Es preveu acabar cap a les 13 h. Cal inscripció prèvia al telèfon 934 213 216 o a través de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

La jornada s’emmarca en el projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España que duu a terme la Xarxa de Custòdia del Territori amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i de l’Ajuntament de Canovelles.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Voluntaris i socis de l'Associació Hàbitats el dia 10 d'octubre

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/06/2022 a les 15:56h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)