Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un centenar d’espectadors al visionat de ‘El último tabú’

15/02/2016

La sessió de cinema documental debatia sobre la mort i la percepció que en té la societat.

Dissabte 13 de febrer, l’àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de les Franqueses va projectar la pel·lícula ‘El último tabú’ al Teatre Auditori de Bellavista. A l’acte hi van assistir un centenar de persones de totes les edats. El film va ser rebut amb agraiment per part del públic, que va valorar la sensibilitat per afrontar la mort com a tema central.

Abans d’iniciar la projecció de la pel·lícula, les responsables de l’àrea van agrair a la directora Lluïsa Mora que proposés oferir aquest visionat al municipi de les Franqueses, i també van agrair l’assistència de persones implicades a la realització del documental com el productor Lluís Valentí, l’editora Sandra Malo i el Doctor Germà Morlans.

Una vegada vista l’obra cinematogràfica, el Dr. Germà Morlans, Cap de la Unitat de cures pal·liaives de l’Hospital de Granollers, a adreçar unes paraules als assistents perquè tothom pogués compartir lliurement els seus dubtes i experiències. L’acte va finalitzar amb un pica-pica per a tots els assistents.

Arxivat a: Infància i Joventut
Hi van assistir unes 100 persones
L'acte va comptar amb la presència de la directora i part de l'equip del documental
El Dr. Germà Morlans
El piscolabis posterior a la projecció
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2023 a les 14:54h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)