Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

26è Concurs Literari de Sant Jordi

28/01/2016

Les obres han de lliurar-se entre l’1 de febrer i l’1 de març.

Els escriptors i escriptores tenen una cita amb la Biblioteca Municipal de les Franqueses que torna a obrir el Concurs Literari de Sant Jordi. El certamen que arriba a les 26a edició admetrà diferents modalitats d’obres: prosa, poesia i rodolins i cal·ligrames. A les modalitats de prosa i poesia hi podran participar des de nois i noies de Cicle Mitjà d’Educació primària fins a adults. En canvi, a la modalitat de rodolins i cal·ligrames només podran prendre-hi part els alumnes de Cicle Inicial d’Educació Primària.

El període per lliurar les obres obrirà el proper dilluns, 1 de febrer, i tancarà el dimarts, 1 de març. Els escrits es poden entregar a la Biblioteca Municipal o a la Sala de Lectura de Can Ganduxer. Per participar al concurs és necessari complir les bases i emplenar la butlleta de participació que trobareu en el document adjunt o en els equipaments esmentats.

El lliurament de premis s’efectuarà el dia de Sant Jordi. Per commemorar la diada, els premis consistiran en vals a bescanviar per llibres. Els primers premis rebran un val de 70 euros i els segons i tercers, de 40 euros. Hi haurà tres premis per modalitat i categoria.

Per a més informació, podeu dirigir-vos personalment a la Biblioteca Municipal els dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h. També podeu contactar-hi a través del telèfon 938 404 388 o de l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura
El lliurament de premis s’efectuarà el dia de Sant Jordi (foto: UB)

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 13:22h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)