Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Passada dels Tres Tombs, diumenge 24 a Corró d’Avall

21/01/2016

La tradicional cercavila de cavalls i carruatges finalitzarà el seu recorregut a la plaça de l’Ajuntament.

Enguany, la Passada dels Tres Tombs que se celebra a Corró d’Avall amb motiu de Sant Antoni Abat se celebrarà diumenge 24 de gener. L’Ajuntament de les Franqueses, en col·laboració amb la Parròquia de Santa Eulàlia de Corró d’Avall, ha organitzat una passada pels carrers del poble que acabarà a la plaça de l’Ajuntament, on es podrà fer una petita degustació.

La Festa de Sant Antoni Abat començarà a les 10 h amb la concentració d'animals i carruatges a la plaça de l'Espolsada. A les 11 h tindrà lloc l’ofici religiós en honor al sant a l’Església de Santa Eulàlia. A les 12 h, a la plaça del davant, es beneiran els cavalls, carruatges i mascotes, i a les 12.30 h començarà la passada dels Tres Tombs, que seguirà el següent recorregut: carrer de Sant Ponç, camí de la Serra, camí de Can Jep, carrer de la Riera, rotonda de Cal Mònic i carretera de Ribes fins a la plaça de l’Ajuntament. Quan la cercavila arribi a la plaça ja seran aproximadament les 13.30 h, i es farà un lliurament d’obsequis als participants de la passada i una degustació de borregos i vi dolç per a tothom.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Un moment de la Passada dels Tres Tombs de 2013
Cartell de l'acte
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 13:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)