Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Rambla torna a atreure riuades de gent a la 20a Fira Mercat de Nadal i 11a Fira d’Entitats

14/12/2015

Més de 8.000 persones omplen els diferents espais i participen en les múltiples activitats que es van organitzar.

La Fira Mercat de Nadal i la Fira d’Entitats de les Franqueses van tornar a tenir un èxit aclaparador de públic. Durant els dos dies que va durar, dissabte i diumenge, la Rambla de la carretera de Ribes va veure passar més de 8.000 persones, que van participar de les desenes d’activitats programades, coordinades un any més per l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament. 

L’envelat que va tenir més visitants, com sempre, va ser el dedicat a les entitats, que enguany va comptar amb més de cinquanta associacions. Amb tot, no va ser l’únic, ja que la tradicional exposició d’animals i l’envelat de l’escenari també van registrar molta afluència de públic. 

Pel que fa als actes organitzats per recaptar fons per a la Marató de TV3, els que sempre convoquen més gent van ser els del tast d’escudella de dissabte, amb 550 tiquets venuts, i la botifarrada de diumenge, en què van participar-hi 450 persones. També es van fer classes magistrals de zumba i tàbata i el Concert de Nadal, al qual van assistir cent persones. En total es van recaptar 2.300 euros. 

De la Fira d’enguany cal destacar la participació per primera vegada dels gegants de les Franqueses i l’alt volum de visites que va rebre l’estand de l’Ajuntament, que estava dedicat als més petits. Els infants van poder assistir als tallers “Fem pessebres de paper” amb la il·lustradora Elena Frauca –que és l’autora dels dibuixos de la postal de Nadal de l’Ajuntament–, als contes de la rondallaire Núria Alonso i van poder pintar lliurement les postals en blanc i negre amb unes caixetes de colors que se’ls va facilitar. 

A banda dels envelats, els visitants també van poder gaudir de diferents activitats com sardanes, inflables o activitats esportives en espais com la plaça de Can Font, la plaça de l’Ajuntament i, per primer cop, la plaça de Joan Sanpera. I al costat de l’envelat de les entitats s’hi van posar diverses parades de venda de productes artesans. 

Pel que fa al tradicional concurs de dibuix infantil, al qual van participar-hi prop de 200 nens i nenes, el primer lloc de la categoria de 6-12 anys va ser per a Sergi García, de 9 anys i de Bellavista. El seu dibuix serà el que sortirà a la portada del tríptic del programa d’actes de la Fira de l’any vinent. El segon premi va ser per a Adriana Vargas. En la categoria de 0-5 anys, va guanyar Júlia Vianos, i en segon lloc va quedar Ian Pérez. 

I el premi al millor estand de la Fira d’Entitats, dotat amb 500 euros, va ser per al de l’Associació Gegants de les Franqueses.

Podeu veure totes les fotografies de la 20a Fira Mercat de Nadal i 11a Fira d'Entitats en aquest enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
L'envelat que acollia les entitats va ser, de nou, el més visitat
L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, amb els membres d'una de les entitats de la Fira
Un moment del taller "Fem pessebres de paper" amb la il·lustradora Elena Frauca
La rondallaire Núria Alonso, explicant el conte diumenge a la tarda
La colla gegantera de les Franqueses, celebrant que havien guanyat el premi al millor estand
Els infants premiats en el concurs de dibuix, amb els membres del jurat i l'alcalde
L'obra guanyadora del concurs de dibuix
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)