Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Neix L’Orquestrina Franquesina, un nou grup musical de les Franqueses

11/12/2015

La nova formació vol recordar la música de les generacions anteriors amb una base instrumental de vent i percussió.

El passat 22 de novembre, dia de Santa Cecília –patrona de la música-, es va donar a conèixer L’Orquestrina Franquesina, un nou projecte musical amb seu a les Franqueses. La formació, impulsada per Ismael Salido, pretén ser un homenatge als pares i avis d’aquests músics a través de la música que va acompanyar aquelles generacions i que perdura malgrat el pas del temps.

L’Orquestrina Franquesina compta amb un ampli ventall d’instruments (acordió, contrabaix, bateria, percussió, trombó, trompeta 1a, trompeta 2a, saxo tenor, saxo alt, clarinet) que toquen els músics següents: Ismael Salido, Josep Vila Campabadal, Albert Peix, Marc J. Bergadà, David Tialiano, Joseba Gallego, Iu Boixader, Ferran Puig, Juanjo Molina, Albert Cruz i Tony Fernandez.

La presentació d’aquesta nova formació instrumental ha llançat un vídeo promocional que podeu veure aquí i que ha realitzat amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. Actualment encara no han anunciat cap concert, però posen a l’abast diverses plataformes digitals per comunicar les seves novetats: web, Facebook i Twitter.

Arxivat a: Cultura
L'Orquestrina Franquesina
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2023 a les 11:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)