Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Reordenació en la delegació de la direcció política de les àrees

03/12/2015

Es canvia la direcció política de les àrees de Polítiques Socials i Hisenda i Règim Intern i es crea l’àrea de Planificació Estratègica i Participació.

Aquest matí s’ha publicat, per decret d’alcaldia, la reordenació en la delegació de la direcció política de l’àrea de Polítiques Socials i de l’àrea de Serveis Centrals i Hisenda. En relació a l’àrea de Polítiques Socials el regidor Ferran Jiménez substituirà la regidora Marina Ginestí. Pel que fa a l’àrea de Serveis Centrals i Hisenda aquesta passarà anomenar-se àrea d’Hisenda i Règim Intern i el regidor Ferran Jiménez deixarà de ser-ne el responsable polític en favor de l’alcalde Francesc Colomé.

El mateix decret d’alcaldia, resol la creació d’una nova àrea: Planificació Estratègica i Participació, que quedarà sota la direcció política de l’alcalde Francesc Colomé. 

En la direcció política de la resta d'àrees no hi ha modificacions. En aquest enllaç podeu veure de quins regidors i regidores depenen les regidories de l'Ajuntament (el nom de les regidories és el mateix que el de les àrees).  

Arxivat a: Ajuntament, Hisenda, Polítiques Socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)