Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, present a l’assemblea de l’ADF Montseny-Congost

10/11/2015

Membres de l'Ajuntament de les Franqueses encapçalats per la regidora d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Rosa M. Pruna, i voluntaris del municipi de l’Agrupació de Defensa Forestal Montseny-Congost van assistir a l’assembla de l’entitat que es va fer el dissabte 7 de novembre a les antigues escoles de Palou, a Granollers. 

El president de l’associació, Josep Cuch, va presentar als presents l’informe de gestió, del qual destaquen les següents informacions:

  • S’han adaptat els vehicles de l’ADF a la nova directriu d’identificació, amb el color groc de la pintura -inclòs el de les Franqueses, al qual també s'ha canviat la lona que cobreix el dipòsit d’aigua. També han estat identificats tots els vehicles amb la numeració codificada corresponent.
  • S’han realitzat actuacions de formació dels voluntaris.
  • S’ha iniciat el canvi de sistemes de comunicació de l’ADF per tal adaptar-se a la freqüència dels 80 Hz, que permetrà i garantirà la comunicació de totes les ADF de Catalunya a través dels repetidors que la Generalitat ha posat a disposició de les ADF catalanes.
  • L'ADF Montseny-Congost guanya el Premi Palestra amb l'auca de l'entitat, dins els premis anuals a la prevenció d’incendis forestals que atorga la Diputació de Barcelona.
  • Suport als diferents municipis a la prevenció d’incendis. 

També es van presentar els comptes de l’ADF, amb el detall de cada un dels ingressos i despeses. Es va dir que des de les associacions cal oferir màxima transparència si es vol tenir accés a ajudes de les administracions. Pel que fa als ajuts 2015 de la Generalitat, es va dir que des del 2010 la Generalitat no ofereix ajudes per a la compra de material, solament per al seu manteniment. 

Durant la reunió també es va ratificar la junta directiva de l’ADF. En el torn obert de paraules part dels propietaris forestals assistents van recalcar la necessitat de ser informats de les activitats que es fan en les seves finques. Tots els terrenys són de propietat privada i cal tenir-ho present quan es vol realitzar una cursa, caminada o activitat que impliqui el pas per terrenys forestals.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
L'assemblea es va fer a les antigues escoles de Palou
Els voluntaris de les Franqueses que van anar a l'assemblea
Tots els vehicles de l'ADF, inclòs el de les Franqueses, s'han pintat de groc
Auca de l'ADF Montseny-Congost premiada

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)