Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Hàbitats fa l’última jornada de voluntariat al tram franquesí del riu Congost

10/11/2015

L’Associació Hàbitats ha posat punt i final a les activitats de sensibilització iniciades fa un any al tram del riu Congost que passa per les Franqueses.

Dissabte passat, 7 de novembre, una quarantena de persones van participar a l’última jornada de treball del riu Congost organitzada per l’Associació Hàbitats per tal de treballar en la seva millora ecològica.

Per començar la jornada, els voluntaris van observar el grup d’anelladors de Parus, que ensenyaven com duen a terme la seva tasca mentre anellaven els ocells que durant el matí havien caigut a les xarxes i que després van alliberar. Després es van repartir en grups i tasques diverses. Entre tasca i tasca, els voluntaris van aprofitar per anar recollint les deixalles de l’espai (entre les quals hi havia fins i tot una nevera).

Amb aquesta jornada es posa punt i final a les activitats de voluntariat i sensibilització que des de fa un any l’associació, juntament amb els voluntaris, ha anat desenvolupant al tram del riu Congost entre les Franqueses del Vallès i Canovelles. Amb una participació de més de 100 persones, i s’han dut a terme activitats de voluntariat, ratpenats, ocells, inspecció del riu, etc. Des d’Hàbitats es mostren satisfets i agraïts a la població que s’ha implicat en el projecte, el qual ha estat possible gràcies al finançament de l'Ajuntament de les Franqueses i del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente a través de la Fundación Biodiversidad.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
L'última jornada ha tingut èxit de participació, aproximant-se a una cinquantena de persones
Anelladors d'ocells ensenyant la tasca als voluntaris
Durant tot un any l'Associació Hàbitats ha organitzat diverses jornades de voluntariat
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)