Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit a la 2a Jornada de Bàsquet organitzada per l’escola Camins

17/03/2015

Roger Esteller, exjugador de l’ACB, va acaparar l’atenció dels menuts i no tan menuts.

El dissabte 14 de març es va celebrar la 2a Jornada de Bàsquet organitzada per pares i mares de l’Escola Camins. Malgrat la pluja, van assistir-hi un total de 58 nens i nenes. 

Els infants inscrits estaven convocats a les 10 h a l’Escola Camins, però la pluja va fer que la jornada s’hagués de portar a terme a la pista annexa del pavelló, gràcies a la gestió cedida pel Patronat Municipal d’Esports. L’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d’Esports, José Ramírez, i del director-gerent del Patronat Municipal d’Esports, Josep Campaña.

Després de l’escalfament, i un cop iniciades les jornades, els infants van tenir la grata sorpresa de rebre la visita de Roger Esteller, exjugador de l’ACB i actual president de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona. Considerat com un dels millors alers catalans dels anys 90, va destacar per la seva gran fortalesa física i rapidesa de moviments, tant a l'hora de penetrar a la zona com en els contraatacs. També va ser un bon defensor i tirador.

Rodamón del bàsquet, va destacar especialment en els seus anys al Bàsquet Manresa, al Futbol Club Barcelona, amb el qual va aconseguir 2 lligues ACB, dues Copes del Rei i una Copa Korac, i amb el Pau Orthez francès, amb qui va guanyar una Lliga i una Copa francesa i fou nomenat “millor jugador comunitari” de la Lliga francesa. Va ser 35 vegades internacional en categories inferiors i internacional absolut 37 vegades.

Els petits jugadors van tenir l’oportunitat de fer preguntes a en Roger Esteller; un cop respostes totes elles, el tigre de Sants es va centrar en els participants, els quals li mostraven el que sabien fer amb gran orgull.

Després d’una pausa, els joves van reemprendre la jornada amb un partit, fent els canvis oportuns, una part de la jornada ansiosament esperada i demanada per la totalitat dels participants. Finalitzat el partit, es van repartir petits obsequis a tots els infants, tot agraint-los la seva participació.

Es preveu una tercera trobada més endavant, abans de finalitzar el curs.

Arxivat a: Esports
Roger Esteller, ensenyant els infants a llançar a cistella. Foto: Byte Imatge
Els infants van fer molts exercicis sobre els rudiments del bàsquet. Foto: Byte Imatge
El partit va ser un dels moments més esperats, sobretot pels infants més grans. Foto: Byte Imatge
Foto de grup de tots els participants a la 2a jornada. Foto: Byte Imatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2023 a les 11:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)