Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Institut El Til·ler, a la ràdio pel seu pla contra el bullying

10/02/2015

Dijous 5 de febrer, el programa El Balcó de Ràdio Barcelona (Cadena Ser) va fer ressò del programa educatiu Tutoria Entre Iguals (TEI) que es desenvolupa a l’Institut El Til·ler de les Franqueses del Vallès i que vetlla per la bona convivència entre els joves.

El TEI és un programa que s’aplica a l’estat espanyol des de fa 14 anys i de què actualment participen uns 30.000 alumnes a tot l’estat. Té per objectiu promoure la tolerància zero i tractar o prevenir casos d'assetjament escolar (bullying). El programa estableix que un alumne de 3r d’ESO n’apadrini un de 1r, que és nouvingut a l’Educació Secundària i al centre. Amb aquest contacte freqüent entre alumnes –tutories- en què no hi intervenen ni professors ni altres adults, els alumnes s’ajuden entre ells i es vetlla perquè, en cas que existeixi algun cas d’assetjament, tots els comanys i estudiants vagin contra l’assetjador perquè perdi la confiança i abandoni l’actitud ofensiva.

Al reportatge radiofònic que en fa Ràdio Barcelona, la psicopedagoga Dolors Rodoreda, de l’equip d’El Til·ler, explica el funcionament del TEI. El reportatge també s’il·lustra amb l’aportació d’alguns estudiants que van ser entrevistats.

Podeu escoltar el programa en aquest enllaç.

Arxivat a: Educació
Alumnes de l'Institut El Til·ler
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2019 a les 15:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)