Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la primera fase dels plans locals d’ocupació del 2015

19/01/2015

Aquest matí, l’alcalde, Francesc Colomé, i el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín, han donat la benvinguda a la primera fase dels plans locals d’ocupació d’aquest any 2015. Avui, les deu persones contractades en aquesta primera fase assitien a la primera jornada de formació en prevenció de riscos laborals.

El regidor Joan Antoni Marín ha destacat que l’Ajuntament treballa per oferir més plans locals d’ocupació per contractar persones del municipi que es troben en situació d’atur. Amb tot, Marín ha destacat que li agradaria que les persones que ara inicien aquests plans d’ocupació no poguessin finalitzar el seu contracte de treball perquè trobessin un altra feina més estable.  

L’alcalde, Francesc Colomé, ha subratllat que la millor política social que el consistori pot portar a terme és la d’ajudar a crear ocupació perquè amb la creació d’ocupació es resolen la majoria dels problemes socials que suporten persones i famílies. L’alcalde ha assenyalat que els plans d’ocupació s’han de prendre com una oportunitat per reincorporar-se en el mercat laboral i ampliar currículum.

L’acte de benvinguda ha acabat amb paraules esperançadores per part de l’alcalde i el regidor. Segons, Joan Antoni Marín, també regidor d’Urbanisme i Activitats, “encara és aviat per parlar del final de la crisi però a l’Ajuntament sí que rebem més empreses que es volen instal·lar al municipi o que volen ampliar la seva infraestructura”. “Des de l’àrea d’Activitats sempre fem tot el possible perquè les empreses contractin ciutadans i ciutadanes de les Franqueses que es trobin a l’atur”, ha afegit. 

Arxivat a: Dinamització Econòmica, Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
L'alcalde i el regidor Joan Antoni Marín donen la benvinguda a les persones contractades través dels plans locals d'ocupació
Deu persones han començat la primera fase dels plans locals d'ocupació del 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2020 a les 11:05h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)