Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El consistori felicita als ciutadans i ciutadanes de les Franqueses per la jornada cívica i democràtica del 9N

28/11/2014

Els regidors de CiU, CpF, LFI, ERC, UPLF i el regidor no adscrit van votar a favor d’una moció d’urgència de felicitació al poble de les Franqueses per la jornada cívica i democràtica del 9N. Els regidors del PSC, PP i PxC van votar-hi en contra. Les votacions van tenir lloc ahir al vespre a la sessió del Ple municipal ordinari. 

Els regidors favorables a la moció van agrair la tasca de totes les persones que van fer possible que la jornada es pogués desenvolupar i van destacar la valentia de tots els ciutadans i ciutadanes que hi van participar malgrat les amenaces del govern de l’Estat espanyol. 

Amb la moció els representants polítics municipals també van demanar la dimissió de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, i van manifestar el seu rebuig a la querella presentada per la Fiscalia General de l’Estat contra el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; la vicepresidenta, Joana Ortega; i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. 

Al Ple es va aprovar una altra moció, presentada per ERC, de rebuig al sistema de la llicència esportiva única, aprovat per l’Estat espanyol, i que, segons va dir el regidor Àngel Profitós, comportarà per als esportistes, els clubs i les federacions catalanes una pèrdua de llibertat i autonomia. Tots els grups municipals van votar-hi a favor, a excepció del PP, que va votar-hi en contra, i de PxC, que es va abstenir. 

A la sessió plenària, entre d’altres qüestions, es va donar compte de l’informe d’intervenció sobre el sobre el compliment de la llei contra la morositat. Com cada trimestre, en termes generals l’Ajuntament de les Franqueses i els seus organismes autònoms compleixen amb les mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials establertes per part del govern espanyol.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Hisenda
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)