Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament s’acull a la mesura de rebaixa de tipus d’interès del deute concertat en el seu dia en el marc del Pla de Pagament a Proveïdors

13/06/2014

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès va aprovar en el Ple extraordinari celebrat el dijous 12 de juny acollir-se a les mesures que permet el Ministeri d’Economia, Hisenda i Administracions Públiques per poder refinançar el deute. Per fer-ho efectiu, el consistori s’acollirà a les millores de les condicions financeres amb la reducció màxima del diferencial aplicable sobre l’EURIBOR a 3 mesos. 

Per poder-s’hi acollir, l’Ajuntament haurà de complir les següents condicions:

  • 1. L’adhesió automàtica al punt general d’entrada de factures electròniques de l’Administració General de l’Estat.

2. L’adhesió automàtica a la plataforma “Emprende en 3” per impulsar i agilitzar els tràmits per a l’inici de l’activitat empresarial, mitjançant la sol·licitud del servei de “Tramitació d’activitats empresarials al món local (Finestra única Empresarial)” impulsat pel consorci AOC, La Generalitat de Catalunya i les administracions locals catalanes.

3. La substitució immediata d’un mínim del 30% de les vigents autoritzacions i llicències d’inici d’activitat econòmica per declaracions responsables o comunicacions prèvies. 

Aquestes millores en el finançament del deute faran estalviar al consistori uns 400.000 euros durant el període d’amortització de l’esmentat préstec. 

Arxivat a: Ajuntament, Hisenda
Foto del Ple extraordinari de l'Ajuntament del 12 de juny passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)