Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Organitzen una recollida d’aliments en el marc de la 28a Cursa Bellavista

06/06/2014

La Taula d’Entitats per la Millora de Bellavista, en col·laboració amb l’entitat Grup Fondistes Bellavista, ha organitzat una recollida d’aliments en el marc de la 28a Cursa Bellavista del proper 15 de juny.

L’objectiu de la recollida és omplir els rebostos per aconseguir que les persones més necessitades de les Franqueses rebin ajuda alimentària, i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica. Els aliments recollits es distribuiran, a través de les entitats Càrites-Xiprer i l’Associació Sociocultural Maná, a les persones del municipi que més ho necessiten.

L’organització convida tots els participants de la cursa, així com tots els veïns i veïnes de les Franqueses que col·laborin amb aquesta recollida i que portin aliments al punt de recollida que s’habilitarà expressament el diumenge 15 de juny de 8 a 13 hores, a la plaça Major de Bellavista.

Es demana que es portin productes de primera necessitat com ara llet, arròs, oli, llegums, farina, conserves de peix, pasta, sucre, aliments infantils...

Arxivat a: Pla de Barris
Cartell de la campanya de recollida d'aliments
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)