Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les línies d’autobús públic de TransGran canvien de numeració

22/04/2014

L’empresa d’autobusos Sagalés ha modificat la numeració i denominació de les línies d'autobús de la marca TransGran.

La numeració i denominació de les línies del sistema es van modificar després d’acordar-ho en la reunió de TransGran (Transports Públics de la Conurbació de Granollers) el passat 28 de març. El criteri de denominació segueix una descripció del recorregut principal que fan les línies per millorar la informació a l’usuari amb un simple cop d’ull.

A les Franqueses, els canvis afecten al bus línia Granollers-Les Franqueses (408) i a la seva vessant de més llarg recorregut, la línia Granollers-Les Franqueses-Cànoves (512). Ambdós línies passaran a denominar-se L6 Corró d’Avall – Hospital – Granollers Centre, a partir de l’1 de maig. A la guia del transport s’hi indicaran els horaris d’aquest recorregut més freqüent i també els de Corró d’Amunt i fins a Cànoves.

Arxivat a: Obres i Serveis
Autobús municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:49h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)