Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença un nou servei de mediació adreçat a les comunitats de veïns de Bellavista

11/04/2014

A través del programa “Foment a la rehabilitació i suport a les comunitats de veïns de Bellavista”, que des del mes de març de 2014 va posar en funcionament l’Oficina Tècnica de Pla de Barris, s’està treballant en diverses línies que tenen com a objectiu fomentar la rehabilitació dels elements comuns dels habitatges, així com enfortir i facilitar eines  de gestió a les comunitats de veïns. 

En aquest sentit, al mes d’abril s’ha engegat un nou servei de mediació a les comunitats de veïns de Bellavista. Es tracta d’un servei públic, gratuït, que acompanya els membres de les comunitats de veïns en la resolució i gestió dels conflictes derivats de la convivència a través de la mediació i altres eines de gestió de conflictes per facilitar l’organització i el bon funcionament de les comunitats, fomentant així la convivència i el bon veïnatge. 

Qualsevol ciutadà de Bellavista que visqui en una comunitat de veïns pot sol·licitar el servei de mediació, presentant-ne una sol·licitud a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris. 

Les problemàtiques que pot atendre el servei de mediació poden ser en els àmbits de problemes d’organització i funcionament; manteniment i neteja; desacords respecte a obres, rehabilitacions, usos dels espais comuns; sorolls; impagaments de quotes tant de particulars com per part d’entitats bancàries; seguretat; problemes derivats de la convivència, etc. 

L’horari d’atenció al públic del servei de mediació a les comunitats de veïns de Bellavista és tots els dilluns i dijous de 16 a 18 h, a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris (passeig d’Andalusia, 15-17, Bellavista).

Arxivat a: Pla de Barris
L'atenció al públic del servei de mediació a les comunitats de veïns de Bellavista es fa a l'Oficina Tècnica del Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)