Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses celebra el Dia Internacional de la Dona amb una sèrie d'actes emmarcats dins la campanya "Mou-te per la Igualtat"

04/03/2014

Amb el lema Mou-te per la Igualtat, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès commemorarà el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, amb la celebració de diferents actes.

Les activitats commemoratives tindran lloc a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris el divendres 7 de març a partir de les 17 h. S’iniciaran amb un taller gratuït, d’una hora de durada, on infants de 4 a 12 anys podran confeccionar el seu propi punt de llibre. Tot seguit hi haurà una sessió de poesia escrita per dones amb el títol He fet volar l’estel, ben alt, del meu anhel... Per finalitzar hi haurà la lectura del manifest, a càrrec de la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos.

Aquests actes donen el tret de sortida a l’exposició temporal Rosa Leveroni, dona de lletres, que es podrà visitar a l’Oficina Tècnica del Pla de Barris durant el mes de març de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h. Aquesta exposició ha estat cedida per l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i recorda la figura i transcendència de l’escriptora Rosa Leveroni.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)