Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Mou-te per la igualtat aquest mes de novembre

05/11/2013

En motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència de gènere -el 25 de novembre-, i dins la campanya de sensibilització per la igualtat de gènere “Mou-te per la Igualtat”, el Pla de Barris ha programat diverses activitats per aquest mes de novembre, en col·laboració amb l'àrea de Polítiques Socials.

Amb l'objectiu de revisar alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista, el Centre d'Informació i recursos per a les Dones (CIRD) ha cedit l'exposició “Violència masclista en la parella: Desmuntem mites”, que es podrà visitar fins al 29 de novembre a l'Oficina del Pla de Barris.

Cada dimecres hi haurà també Tallers de Coaching (desenvolupament d'habilitats i creixement personal) a càrrec del pedagog Xavier Mingorance. Estaran dedicats a: Impulsar la teva autoestima (dia 6 nov.), L'empoderament i l'automotivació (13 nov.), Intel·ligència emocional a les relacions socials (20 nov.) i L'art de riure i ser feliç (27 nov.). Tots els tallers seran de 18.30 a 20.30 h a l'Oficina del Pla de Barris i cal inscripció prèvia (les places són limitades).

La celebració d'actes culminarà el 25 de novembre a les 18 h amb un acte commemoratiu. La regidora de Polítiques Socials Gisela Santos farà lectura del manifest i, a continuació, hi haurà sessió de contacontes a càrrec de Paco Asensio.

Per a inscripcions i més informació adreceu-vos a l'Oficina del Pla de Barris de Bellavista (Passeig d’Andalusia, 15-17) de dilluns a divendres De 8.30 a 14.30 h, al telèfon 93 861 62 21 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)