Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jornada de portes obertes al Centre Cultural de Corró d'Avall

31/05/2013

Les Franqueses ha impulsat un Procés de Participació Ciutadana per la recuperació i definició dels usos del Centre Cultural de Corró d’Avall. Per tal de facilitar l’aportació de propostes als ciutadans, l’Ajuntament ha organitzat una jornada de portes obertes el dissabte 8 de juny de 10 a 14 h.

Per visitar el Centre cultural de Corró d’Avall s’ha de formalitzar una inscripció a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament, 938 467 476, o de Bellavista, 938 615 435, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h.

Les persones que poden accedir a l’obra han de ser major de 16 anys. Les inscripcions restaran obertes fins el 7 de juny.

Elaboració d’un pla d’usos

Amb el Procés de Participació Ciutadana els franquesins i franquesines definiran quins usos ha de tenir el Centre Cultural de Corró d’Avall, és a dir, elaboraran un pla d’usos.

Un pla d’usos serveix per a definir els conceptes i criteris per a l’ordenació i gestió dels usos permanents i temporals d’un equipament.

Centre Cultural de Corró d’Avall és el nom amb el qual la població de les Franqueses identifica aquest edifici en construcció ja que en un principi es va idear com a espai per activitats culturals. La voluntat de l’equip de govern és redefinir els usos de l’equipament. Malgrat el nom que s’utilitzi per referir-s’hi contingui la paraula “cultural” les propostes estan obertes a altres tipus d’equipaments.

Les propostes es podran presentar fins el 15 de juny

Els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys poden presentar la proposta de possibles usos per a aquest equipament a través d’un formulari fins el 15 de juny.

El formulari per presentar les propostes es pot trobar a:

- La web municipal www.lesfranqueses.cat (es pot descarregar o enviar on-line).

- Al llibret del 2n Procés de Participació Ciutadana en format paper.

- Al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) a l’edifici de l’Ajuntament a la plaça Espanya de Bellavista en format paper.

El formulari es pot presentar:

- Via web: www.lesfranqueses.cat.

- Via e-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

- Via presencial (fins el divendres 14 de juny): oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament (carretera de Ribes, 2) i de Bellavista (plaça Espanya, 5). L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h.

Per a més informació cliqueu aquí

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)