Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Segona trobada de la taula d'entitats de Bellavista

13/12/2012


El passat dimarts dia 11 de desembre va tenir lloc la segona trobada per a construir una taula d’entitats a Bellavista. Diverses entitats del municipi es van reunir a l’Oficina del Pla de Barris per continuar treballant en la creació d’un espai de trobada i reunió de les entitats que treballen en l’àmbit de Bellavista.

En aquesta segona trobada es van definir els objectius de la taula i, a través d’un debat entre les entitats presents a la trobada, es van anar concretant aquests objectius a partir de possibles accions per a la seva consecució.  

La propera trobada es va fixar per dimarts dia 29 de gener de 2013 a les 19 hores. Al llarg d’aquesta trobada es concretaran les primeres accions a realitzar per la taula.

Recordem que la creació d’un espai de coneixement i possible coordinació entre entitats és un projecte s’inclou dins del programa més ampli de suport i enfortiment del teixit associatiu de Bellavista, que  està recollit al Pla de Barris.

Si formeu part d’una entitat i voleu participar en properes reunions d’aquesta taula de treball, poseu-vos en contacte amb l’Oficina del Pla de Barris de Bellavista (tel.938616221, (Necessites javascript per veure aquest correu-e))

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)