Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primera trobada per a construir una Taula d'Entitats de Bellavista

02/11/2012

Aquest dimecres, una quarentena de persones del municipi que pertanyen a diverses entitats es van reunir a l’Oficina del Pla de Barris de Bellavista per conèixer-se i parlar de les possibilitat de crear un espai de trobada i reunió de les entitats que treballen en l’àmbit de Bellavista.

A través d’un joc amb que simbolitzaven la construcció d’alguna cosa conjunta es va iniciar la reunió, conduïda per un equip d’experts, que van contribuir a crear un bon clima i que el debat fos profitós.

Definició d’objectius

En aquesta primera trobada es va parlar de quines utilitats i expectatives hi havia respecte la creació d’una Taula d’Entitats de Bellavista, i es va manifestar de manera positiva i en diverses ocasions el nombre i diversitat d’associacions que treballen en un mateix territori. En aquest sentit, i en properes trobades s’aniran definint els objectius i finalitat de la Taula per part de les pròpies entitats, que han de ser les protagonistes del procés.

Les persones que formin part d’una entitat i vulguin participar en properes reunions d’aquesta taula de treball, es poden en contacte amb l’Oficina del Pla de Barris de Bellavista (tel. 938 616 221, (Necessites javascript per veure aquest correu-e))

La creació d’un espai de coneixement i possible coordinació entre entitats és un projecte que neix a partir de la demanda formulada per algunes entitats de Bellavista a l’Oficina del Pla de Barris.

Aquesta acció s’inclou dins del programa més ampli de suport i enfortiment del teixi associatiu de Bellavista, que està recollit al Pla de Barris, i que també preveu un cicle formatiu per entitats durant el mes de novembre i desembre.


Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)