Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Viu Bellavista, activitats per a totes les edats i per a tots els gustos, s'obre amb la Festa de les Golfes d'aquest dissabte

26/10/2012

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida amb la Festa de les Golfes al programa Viu Bellavista que organitza e Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut amb la implicació del Pla de Barris, de l’àrea de Politiques Socials, les escoles i les AMPA de Bellavista, la Biblioteca, el Casal Infantil i Juvenil, l’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de Les Franqueses del Vallès i, en general, les associacions i la ciutadania.

Viu Bellavista convida als veïns i veïnes a implicar-se i participar, a fer poble a partir d’un ampli ventall d’activitats que es desenvoluparan des d’octubre fins a desembre.

L’inici serà demà, dissabte, 27 d’octubre a la plaça Major de Bellavista (a partir de les 16.30 h) amb les Golfes, Festa Popular que organitza el Casal Infantil i Juvenil Municipal per obrir les seves portes i compartir amb tothom, especialment amb els més petits i joves, una tarda d’activitats, espectacles i cultura popular i tradicional.

Continuarà al novembre amb un Taller de Conta-Contes, organitzat des de la Biblioteca Municipal on joves, adults i grans podran aprendre a fer i explicar contes.

També al mes de novembre els infants i joves podran participar a la gimcana El Meu Barri les Nostres Botigues que facilitarà conèixer millor l’entorn i participar de la vida social i cultural.

Viu Bellavista es clou el dia 2 de desembre al matí, a la plaça Major de Bellavista amb una gran Festa de Poble, es celebrarà la Diversitat. Una festa durant la qual els participants en els tallers programats al novembre (oberts a tothom) podran exhibir el que han fet i ensenyar a d’altres allò que han aprés. Les associacions i col·lectius també compartiran allò que les fa particulars i que els atorga identitat.


Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 19:15h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)