Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tarda de civisme a la plaça Major de Bellavista

24/05/2012

Dilluns a la tarda infants i adults van omplir la plaça Major de Bellavista per participar a les activitats relacionades amb el civisme i la sensibilització ambiental. Diverses entitats també van ser presents a la festa, i algunes, com l’Associació de Veïns de Bellavista van col·laborar activament en l’organització.


Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, els infants van gaudir amb els inflables que l’Agència Catalana de Residus va cedir a l’Ajuntament, a través dels quals els nens no només van saltar de valent sinó que també van aprofitar per recordar com s’han de separar les deixalles.

També, durant tota la tarda més d’un centenar d’infants van fer un dibuix sobre el reciclatge o la convivència al municipi. Aquests dibuixos estaran exposats a l’Oficina del Pla de Barris a partir d’avui mateix i al llarg de les properes setmanes.

Paral·lelament, a les sis de la tarda, es va realitzar un taller sobre l’autocompostatge, en col·laboració amb el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental. Una quinzena d’inscrits al taller van escoltar atentament alguns consells bàsics per iniciar-se en aquesta pràctica. Una educadora ambiental va explicar pedagògicament els beneficis de l’autocompostatge, per tal d’autogestionar els residus procedents de la cuina i el jardí, a casa.

A més, des d’ahir i fins al 18 de juny, qui vulgui conèixer en què consisteix l’autocompostatge i algunes experiències, pot visitar l’exposició “Experiències d’autocompostatge a Catalunya”, a l’Oficina del Pla de Barris.

El Regidor d’Activitats, Habitatge i Pla de Barris, Juan Antonio Marín, que va estar present a l’acte, destacava “la importància de treballar temes com el civisme, amb jornades com les de dilluns” i reconeixia que “és positiu tot el què ajudi a promoure la convivència entre veïns/es i la cohesió social”.

Aquesta tarda festiva s’emmarcava dins la campanya de civisme que durant el mes d’abril, maig i juny es realitza a Bellavista, com d’un dels programes del Pla de Barris.

La propera activitat relacionada amb aquesta campanya és l’espectacle infantil de contes, que es farà el proper 9 de juny també a la plaça Major de Bellavista, en el marc de la Festa d’Estiu que organitza l’Associació de Veïns de Bellavista. D’altra banda, està prevista una xerrada sobre “Civisme i Soroll”, a càrrec de la Policia Local, el proper 14 de juny al Casal d’Avis.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 08:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)